Internetová adresa: http://www.casopismaso.cz/
Použité technologie: PHP, MySQL, CSS, SEO, XHTML
Dvouměsíčník
- pro manažery a majitele provozů masného, drůbežářského a rybného průmyslu
- pro technology ve zpracovatelském průmyslu
- pro distributory a prodejce masa a masných výrobků
- pro pedagogy, studenty a učně odborných škol všech stupňů
Pravidelné rubriky
Masná výroba I technologie I kvalita I hygiena a bezpečnost I suroviny I stroje a zařízení I legislativa I věda a výzkum I kronika I obchod I aktuality
Informace
O technologiích, technice a hygieně při zpracování a prodeji masných výrobků
Seminář
Redakce časopisu MASO pořádá každoročně ve spolupráci s vrcholovými profesními subjekty mezinárodní dvoudenní odborný Seminář o údržnosti masa, masných výrobků a lahůdek.
V letošním roce - již jubilejní 10. ročník, který se bude konat ve dnech 9. - 10. září 2008. Seminář je jednou z nejprestižnějších odborných a společenských akcí v oboru zpracování masa, výroby masných výrobků a lahůdek. Pravidelně se zúčastňují představitelé firemních managementů, zástupci vědeckých a vzdělávacích pracovišť, distributoři, prodejci a další.
Ve společenské části programu semináře je udělována respektovaná Cena redakce časopisu Maso - Křišťálová sekyrka, kterou je ohodnoceno úsilí vyhlášené firmy při jejím technickém, technologickém a stavebním rozvoji.
Pracovníci redakce navštěvují pravidelně tematicky významné potravinářské veletrhy a výstavy v České a Slovenské republice. Na požadavky firem uveřejníme z těchto akcí aktuální sdělení včetně fotodokumentace. Rovněž jsme účastníky odborných seminářů v ČR i SR, např. Lenfeldovy a Höklovy dny na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně, Technologická konference pořádaná Mendelovou zemědělskou a lesnickou univerzitou v Brně atd. Pomocný orgán redakce tvoří poradní sbor, složený ze špičkových českých a slovenských odborníků.